Pereiti į pagrindinį turinį

S.Dariaus ir S.Girėno sporto centrui laikinai vadovaus choreografas

2013-06-27 12:45
S.Dariaus ir S.Girėno sporto centrui laikinai vadovaus choreografas
S.Dariaus ir S.Girėno sporto centrui laikinai vadovaus choreografas / Artūro Morozovo nuotr.

Miesto politikai vakar nusprendė, kad kol bus išrinktas nuolatinis S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro direktorius, jam vadovaus Kęstutis Baranauskas.

Jo kandidatūrai pritarta be didesnių diskusijų – už jį balsavo 28 tarybos nariai. K.Baranausko kandidatūrą pasiūlė „Jaunosios Lietuvos“ frakcija, vadovaujama vicemero Stanislovo Buškevičiaus.

Jaunalietuvių manymu, stadionui ir halei gali vadovauti gatvės šokių choreografas, buvusios grupės „F.U.“ įkūrėjas. Frakcijos siūlyme įrašyta ir tai, kad jį rekomenduoja Lietuvos sporto universiteto profesorius Aleksas Stanislovaitis.

S.Dariaus ir S.Girėno sporto centrui laikino vadovo prireikė, kai buvęs direktorius Vytautas Snarskis įteikė atsistatydinimo pareiškimą.

„Kauno diena“ rašė, kad dėl šio posto savivaldybėje buvo užvirusios politinės rietenos tarp jaunalietuvių ir socialdemokratų. Pastarieji į šį postą bandė prastumti net kelis kandidatus. Vieni socialdemokratai agitavo už „kažkada regbį žaidusį“ Juozą Marcalį. O savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Steponas Vaičikauskas bandė tarpininkauti, kad centro laikinu vadovu taptų Juozas Šimkevičius. Pastarojo planus sujaukė Specialiųjų tyrimų tarnybos pažyma. Paaiškėjo, kad J.Šimkevičius šiuo metu teisiamas, nes neteisėtai disponavo akcizais apmokestinamomis prekėmis ir neteisėtai laikė didelį kiekį banderolių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų