Pereiti į pagrindinį turinį

Šoktelėjusi telefono sąskaita nejuokais išgąsdino

2012-03-08 20:00
Šoktelėjusi telefono sąskaita nejuokais išgąsdino
Šoktelėjusi telefono sąskaita nejuokais išgąsdino / Mindaugas Ažušilis

Kaune, Savanorių prospekte, gyvenanti Jadvyga Zablockaitė, sužinojusi, kad nuo kovo 1 d. už telefoną turės mokėti nebe 25 litus, o beveik 40 litų, susirūpino. Bet paaiškėjo, kad tai buvo tik bendrovės TEO LT klaida.

Kainą ketino padvigubinti

Neįgalumo grupę turinti J.Zablockaitė nemažai pinigų išleidžia vaistams, gydymui, todėl tenka skaičiuoti kiekvieną litą.

„Nevaikštau, todėl sutartį su TEO sudariau telefonu. Per mėnesį mokėdavau po 25 litus. O dabar taip padidino kainą, tiesiog baisu. Aš norėjau atsisakyti sutarties, tada man pasakė, kad už kiekvieną mėnesį turėsiu mokėti 30 proc. baudą“, – paskambinusi į „Kauno dienos“ redakciją pasakojo J.Zablockaitė.

Moteris su telekomunikacijų bendrove TEO LT sutartį sudarius 18 mėnesių. Ši sutartis galioja iki balandžio.

„TEO atstovai man nesugebėjo paaiškinti, kodėl taip padidėjo kaina. Niekas neperspėjo, kad jie gali bet kada padidinti sumą už paslaugas", – skundėsi pašnekovė.

Įvyko nesusipratimas

„Kauno dienos“ žurnalistams pasidomėjus, kodėl bendrovė neinformuoja savo klientų apie pasikeitusias sutarties sąlygas, t. y. didinamą paslaugos kainą, TEO LT atstovas spaudai Antanas Bubnelis patikino, kad tai tik nesusipratimas.

„TEO nuo kovo 1 d. tikrai keitė kainodarą, apie tai informavome savo klientus. Mūsų klientai apie pasikeitimus yra informuojami prieš mėnesį visais įmanomais būdais – internetu, elektroniniu paštu, tiesioginiais laiškais, telefonu", – teigė TEO LT atstovas spaudai.

Mokės mažiau

J.Zablockaitės atvejis A.Bubneliui pasirodė keistas. Jis per dieną išsiaiškino visus niuansus, susijusius su tokiu staigiu kainos šuoliu. Kaunietė J.Zablockaitė ne tik nemokės 40 litų per mėnesį, bet jos sąskaita už telefoną bus mažesnė, nei buvo iki šiol.

„Moteris praėjusią savaitę kalbėjo su mūsų klientų aptarnavimo konsultantais. Greičiausiai įvyko nesusikalbėjimas: arba konsultantai ne iki galo paaiškino visas sąlygas, arba klientė kažko nesuprato. Su moterimi buvo dar kartą susisiekta. Pavyko išspręsti susidariusią situaciją“, – pranešė TEO LT darbuotojas.

Kaunietei buvo paliktas tas pats planas, kurį turėjo. Be to, dėl garbingo moters amžiaus jai buvo pasiūlyta nuolaida.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų