Pereiti į pagrindinį turinį

Užsidegus automobiliui, susidarė spūstis

Nelaimė: kauniečio Pauliaus vairuojamas automobilis užsiliepsnojo važiuodamas.
Nelaimė: kauniečio Pauliaus vairuojamas automobilis užsiliepsnojo važiuodamas. / Tomo Raginos nuotr.

Šeštadienį po pietų Birštono gatvėje atvira liepsna užsidegė A klasės "Mercedes-Benz" automobilis. Suskubę ugniagesiai spėjo laiku pagelbėti išsigandusiam vairuotojui.

Apie 14 val. Birštono gatvėje susidarė neįveikiamos spūstys – gatvėje Karaliaus Mindaugo prospekto link eismas buvo paralyžiuotas, nes ties požemine perėja užsiliepsnojo automobilis.

Kaip dienraščiui pasakojo automobilio vairuotojas Paulius, iš po automobilio antvožo stulpu besiveržiančią liepsną jis pastebėjo važiuodamas gatve. Jaunas vairuotojas teigė patyręs šoką ir negalėjo nurodyti gaisro priežasties.

"Dabar esu labai išsigandęs, negaliu nieko kalbėti ir galvoti", – vairuotojas drebančiomis rankomis įsikibo į turėklą gaisrininkų automobilyje. Į savo mašiną gaisrininkai jaunuolį pasikvietė nusiraminti.

Įvykio liudytojai pasakojo, kad visai šalia nelaimės vietos įsikūrę ugniagesiai atvyko laiku ir greitai užgesino įsiliepsnojusį automobilį. Gesinti degančio "Mercedes-Benz" buvo išsiųstos kelios ugniagesių mašinos, nes baimintasi dėl vairuotojo gyvybės, tačiau jis per įvykį nenukentėjo.

Bendrovės "Silberauto", Kaune prekiaujančios "Mercedes-Benz" automobiliais, inžinierius Vidmantas Falkas negalėjo pasakyti, dėl kokių priežasčių gali užsidegti automobiliai.

"Vyksta tyrimas. Kai išsiaiškinsime, kodėl automobilis užsidegė, tada galėsime komentuoti", – sakė V.Falkas. Tos pačios bendrovės prekybos lengvaisiais automobiliais skyriaus atstovas Virginijus Senkus taip pat atsisakė suteikti kokios nors informacijos: "Šiandien – sekmadienis, aš nedirbu, todėl nekomentuosiu."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų