Vilniaus miesto gidai kelia kvalifikaciją

Valstybinis turizmo departamentas kartu su Vilniaus turizmo informacijos centru jau trečius metus organizuoja tobulinimosi kursus, skirtus Vilniaus miesto gidams. Kursai kasmet sulaukia nemažo susidomėjimo ir yra naudingi gidams, siekiantiems gilinti žinias ir gauti informacijos apie savo miesto bei šalies turizmo naujoves.

Balandžio 20 - 29 dienomis organizuojamuose tobulinimosi kursuose dalyvauja tiek gidai, tiek ir kelionių vadovai.

Balandžio 21 dieną Valstybiniame turizmo departamente vykusiuose tobulinimosi kursuose dalyvavo 35 gidai, kuriems buvo pristatyti „Patraukliausios Lietuvos turizmo vietovės“ (EDEN - European Destinations of Excellence) bei Jono Pauliaus II piligrimų kelio projektai, turizmo teisinė bazė, statistiniai rodikliai bei perspektyvos. Gidų mokymų programoje numatytos temos apie Lietuvos ekonominę situaciją, Vilniaus miesto plėtros projektus, Vilniaus bendradarbiavimą su kitais miestais bei narystę tarptautinėse organizacijose, naujausius turizmo projektus ir kt. Dalis temų bus skirtos praktiniams gidų darbo klausimams aptarti.

Tikimasi, kad tobulinimosi kursai pakels gidų, kaip prie miesto įvaizdžio formavimo prisidedančių specialistų, kompetenciją bei paskatins lojalumą savo miesto pokyčiams ir įgyvendinamiems projektams, suteiks naujausių žinių prieš prasidedantį aktyvųjį turizmo sezoną.


Šiame straipsnyje: gidaivilniaus gidai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių