Vilniaus savaitės skiepų grafikas – vienoje vietoje

  • Teksto dydis:

Nauji būdai ir vietos pasiskiepyti Vilniuje mobilizavo dar nesiskiepijusius – daugiau kaip 8230 žmonių gavo savo pirmąją vakciną per pastarąsias pusantros savaitės – kas skiepobusuose, kas savo automobilyje ar naujuose punktuose, informuoja Vilniaus savivaldybė.

Pasitikrinkite, kada skiepobusas sustos netoli jūsų namų ar darbo, čia.

Šią savaitę kelionę po rajonus tęs ir vakcinų mikroautobusas, kuris lankysis Grigiškėse ir prie prekybos centro „Akropolis“. Visi norintieji pasiskiepyti tai padaryti galės be registracijos, užteks turėti asmens dokumentą.

Trečiadienį, rugpjūčio 4 d., nuo 16 iki 20 val. vakcinų mikroautobusas lankysis Grigiškėse, Kovo 11-osios g. 38B/Vilniaus g., prie parduotuvės „Maxima“. Gyventojai bus kviečiami pasiskiepyti „Janssen“ vakcina.

Ketvirtadienį, rugpjūčio 5 d., nuo 16 iki 20 val. vakcinų autobusiukas stovės prie prekybos centro „Akropolis“ (Ozo g. 25). Norinčiųjų pasiskiepyti „Pfizer-BioNTech“ vakcina autobusiukas lauks tarp 1 ir 3 prekybos centro įėjimo.

Taip pat primename, kad mobilios komandos vyksta vakcinuoti ir į įmones, kuriose susirenka bent 50 norinčių pasiskiepyti darbuotojų. Taip mobilios komandos jau aplankė 9 įmones. Jeigu pageidaujate, kad mobili vakcinacijos komanda atvyktų ir į jūsų įmonę, prašom kreiptis el. paštu vakcinaimonems@vilnius.lt arba tel. 85 2112330.

Skiepijimas Lukiškių a. vakcinacijos punkte ir „Litexpo“

Lukiškių aikštėje esančiame punkte nuo COVID-19 skiepijama I–VI nuo 10 val. iki 20 val., o sekmadienį  – nuo 10 val. iki 15 val.

Lukiškių a. vakcinacijos punkte šią savaitę skiepijama:

rugpjūčio 2–8 d.  – „Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“) ir „Moderna“ vakcinos.

„Litexpo“ vakcinacijos centre šią savaitę skiepijama:

„Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“)  – rugpjūčio 2–7 d. planuojama paskiepyti 8000 asmenų, iš kurių 4000 asmenų bus revakcinuoti, o sutrumpinti revakcinacijos laiką arba gauti pirminę dozę galės 4000 gyventojų;

„Moderna“ – rugpjūčio 2–7 d., planuojama paskiepyti 2500 asmenų, iš kurių 320 bus revakcinuojami, o 2180 gaus pirmąją dozę;

„Pfizer-BioNTech“ vakcinomis – rugpjūčio 2–6 d.  dienomis planuojama paskiepyti 8620 asmenų, iš kurių 2220 gaus jau antrą dozę, o 6400 – pirmąją.

Norintys pasirinkti konkretų laiką pirmam skiepui kviečiami registruotis čia.

Gyventojai be registracijos į „Litexpo“ šią savaitę savaitę gali atvykti nuo pirmadienio iki penktadienio 10-18 val. bei šeštadienį  10-13 val. Be registracijos bus galima pasiskiepyti šiomis vakcinomis:

rugpjūčio 2-6 d. „Pfizer-BioNTech“, „Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“) ir „Moderna“ vakcinos;

rugpjūčio 7 d. (šeštadienį) –  „Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“) ir „Moderna“ vakcinos.

Vilniuje siūlomas dar vienas patogus būdas pasiskiepyti nuo COVID-19: V. Gerulaičio g. 1, kur daugiau nei metus buvo testuojama, jau galima pasiskiepyti neišlipus iš automobilio. Visi norintys laukiami darbo dienomis nuo 15 iki 20 val. ir savaitgaliais nuo 9 iki 14 val. Savaitgalį tokią skiepų naujovę išbandė ir pasiskiepijo 123 vilniečiai.

Neišlipus iš automobilių ypač patogu skiepytis senjorams ir turintiems judėjimo problemų. Taip pat naujasis skiepijimo punktas bus itin aktualus tiems, kuriems atsibos kas savaitę testuotis ir laukti eilėse mainais pasirenkant šalia esantį vakcinavimo punktą.

Pirmąją savaitę bus skiepijama „Moderna“ ir „Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“ vakcina).

Kaip ir kituose Vilniuje veikiančiuose skiepijimo punktuose bei skiepobusuose, naujame V. Gerulaičio g. 1 punkte tai galima padaryti be registracijos, tereikia su savimi turėti asmens dokumentą. Gyventojai čia gali ateiti ir pėsčiomis – skiepą gaus visi norintieji.


Šiame straipsnyje: Vilniusvakcinacijavakcinos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nerijus curas

Nerijus curas portretas
Kur skiepobusas 2 bus rytoi
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių