Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniuje vėl siautės „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g)

2009-04-14 02:20
Vilniuje vėl siautės „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g) Vilniuje vėl siautės „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g) Vilniuje vėl siautės „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g) Vilniuje vėl siautės „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g) Vilniuje vėl siautės „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g) Vilniuje vėl siautės „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g) Vilniuje vėl siautės „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g) Vilniuje vėl siautės „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g) Vilniuje vėl siautės „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g) Vilniuje vėl siautės „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g) Vilniuje vėl siautės „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g)

Populiarumo sulaukęs „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g) priešakyje grįžta į Vilnių. Šeštadienį bare „House of music“ vėl šėls G.Michaelo kūrybos gerbėjai. Bilietų dar yra.

Tai šilčiausias ir nuoširdžiausias „Tabami“ projektas – taip „Tabami Goes George Michael“ vertina ne tik publika, bet ir koncerto organizatoriai. Koncerto premjera Vilniuje įvyko vasario 14 d., kai iškart po pergalės „Dainų dainoje” Sasha Son(g) išskubėjo persikūnyti į G.Michaelą.

Koncerto sėkmė, kai net šimtą litų kainavusius bilietus publika šluote iššlavė, verčia renginį kartoti, todėl paklajojęs po Kauną ir Klaipėdą G.Michaelas grįžta į sostinę.

Šeštadienį į „House of music“ (buvęs muzikos ir kokteilių baras „Champagne bar“ A.Vienuolio g. 4) atėjusiems svečiams Sasha Son(g) žada kokybišką muziką ir profesionalų atlikimą. Gal tik euforijos Sashos akyse bus mažiau: po triumfo „Dainų dainoje“ pasirengimas „Eurovizijos“ dainų konkursui vyksta ne taip sklandžiai, kaip norėtųsi.

„Manau, visi, kurie šiandien ateis, išgyvens tokias pat pakilias emocijas kaip ankstesnių koncertų lankytojai“, - neabejojo Sasha Son(g) ir tuoj pat pasidalijo savo nuogąstavimais.

Girdi, palaikymo šįkart atlikėjui reikės labiau nei bet kada. Švęsti Šv. Velykų į kitus šalies miestus išvažiuos iš esmės visi Sashos draugai. „Visi pasakė, kad į koncertą ateiti negalės. - apgailestavo atlikėjas. – Be to, dabar lauke šilta, todėl žmonės, užuot lankęsi koncertuose, keliauja prie ežerų kepti šašlykų. Krizė irgi ne paskutinėje vietoje: žmonių skaičius smarkiai sumažėjo.“

Portalo žiniomis iki penktadienio į koncertą „Tabami Goes George Michael“ buvo parduota apie šimtas bilietų. „Tai mane ramina. Be to, dažniausiai žmonės bilietus perka paskutinę minutę prie durų“, - atkreipė dėmesį Sasha Son(g).

„Tabami“ vadybininkad Tomas Ivanauskas sakė, kad bilietai koncerto vietoje šeštadienį kainuos 50 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų