Apvogta „Varlė.lt“ parduotuvė: vagys žaibiškai išnešė turto už 30 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Trečiadienio naktį į internetinės prekybos tinklo „Varlė.lt“ parduotuvę Vilniuje įsilaužę vagys pagrobė 25 kompiuterius, vertus maždaug 30 tūkst. eurų.

Kaip rašoma prekybos tinklo išplatintame pranešime, vagys į Ukmergės gatvėje įsikūrusią parduotuvę įsilaužė apie ketvirtą valandą ryto. Per kelias minutes įsilaužėliai pagrobė 25 iš pačių brangiausių parduotuvėje buvusių „Apple“, „Lenovo“ ir „Asus“ kompiuterių.

Pasak prekybininkų, brangiausi iš pavogtų kompiuterių verti apie 1,5-2 tūkst. eurų. Tikslūs parduotuvės patirti nuostoliai turėtų paaiškėti atlikus inventorizaciją.

Taip pat teigiama, kad apsaugos darbuotojai ir policijos pareigūnai įvykio vietoje buvo po kelių minučių nuo signalizacijos suveikimo, tačiau vagys jau buvo pasišalinę.

„Vagys buvo išrankūs – rinkosi tik brangiausius kompiuterius, palikti brangūs „Iphone“ telefonai, kadangi jie blokuojami ir lengvai susekami, juos sunku realizuoti. Panašu, kad vagys ne sykį lankėsi mūsų parduotuvėje, apžiūrėjo, kas kur yra, rinkosi, turėjo net svorį apskaičiuoti, kiek paneš. Nors mūsų parduotuvėse viskas filmuojama, tačiau šie laikai, kai visi vaikšto su kaukėmis, labai palankūs kriminaliniam pasauliui. Panašu, kad vagys Kalėdoms ruošiasi iš anksto“, – pranešime cituojamas „Varlė.lt“ įkūrėjas Marius Butauskas.

Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja BNS patvirtino, kad įsilaužimas buvo užregistruotas policijoje, šiuo metu įvykio vietoje dirba pareigūnai, vagystės aplinkybės ir patirti nuostoliai tikslinami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vartotojas

Vartotojas portretas
Jei blogai jūs aptarnavo vienas darbuotojas tai dar nereikia kaltinti viso tinklo

Anonimui

Anonimui portretas
Tu gal debilas?

Kostia

Kostia portretas
Na ir gerai padare.Pritariu vagims,kontrabandistams,isgyvent kazkaip reikia prie šitos debiliškos santvarkos...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių