Prie vairo girta sėdusi E. Mildažytė po nakties paleista iš areštinės: išėjo pro galines duris

  • Teksto dydis:

Apsvaigusi nuo alkoholio prie varo sėdusi žurnalistė ir TV laidų vedėja Edita Mildažytė naktį ir pirmadienio rytą praleido areštinėje, o po pietų iš jos buvo išleista.

Moteris išėjo pro galines duris, tad jos pakalbinti žiniasklaidos atstovams nepavyko.

Kaip pranešė portalas 15min.lt, mylimosios pasitikti prie Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) areštinės atėjo ir E. Mildažytės gyvenimo draugas – menotyrininkas ir televizijos laidos „Daiktų istorijos“ vedėjas Saulius Pilinkus.

Vyras nuo komentarų susilaikė.

Pirmadienio rytą Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja informavo BNS, kad E. Mildažytė bus paleista, kai bus užpildyti procesiniai dokumentai.

„Paleidimo laiką tyrėjas derina su ikiteisminį tyrimą kuruojančiu prokuroru“, – teigė policijos atstovė.

Ji pridūrė, kad asmuo gali būti sulaikytas ne ilgiau nei 48 valandas.

E. Mildažytė, vairavusi automobilį „Honda Jazz“, buvo sulaikyta neblaivi sekmadienį Vilniuje, Nemenčinės plente. Jai nustatytas vidutinis 2,36 prom. girtumas.

Žinomos žurnalistės ir laidų vedėjos atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo išgėrus, Baudžiamajame kodekse už tai numatyta bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki vienų metų.

LRT teigia apgailestaujanti dėl neatsakingo E. Mildažytės poelgio.

„Labai apgailestaujame dėl neatsakingo E. Mildažytės elgesio. Visuomeninis transliuotojas LRT savo darbuotojams, autoriams, bendradarbiams, prodiuseriams, laidų vedėjams kelia aukštus darbo etikos reikalavimus, todėl tokį neatsakingą elgesį LRT vertina neigiamai. Spalį portale LRT.lt turėjo startuoti nauja E. Mildažytės pokalbių laida, tačiau paaiškėjus šioms aplinkybėms LRT jas įvertins ir priims sprendimą dėl projekto ateities artimiausiomis savaitėmis. Naujame televizijų sezone E. Mildažytė neveda jokios laidos ir artimiausiu metu nėra numatyta“, – portalui kauno.diena.lt sakė LRT atstovė ryšiams su visuomene Miglė Savickaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zuzana

zuzana portretas
Mildazyte barakuda ,kuri nuviliojonuo zmonu vyrus, tai slikstu

Slaptas Nepriklausomas Agentas

Slaptas Nepriklausomas  Agentas portretas
Na ir kokia čia "baisi" tragedija...PIRMĄ KARTĄ įkliuvo žmogus... na kam nebūna gi... tvirtai įsitikinęs ,kad poniai Editai tai pirmas ir paskutintas kartas..O jau dabar tai rodys per visus LT TV kanalus..kaaip kokią "baisią nusikaltėlę" draskys,plėšys visa žiniasklaida į gabalus, vargšę moterį, kuriai pirmą kartą nepasisekė... aišku ji puikiai tai supranta, kad galėjo šito ir nebūt...tik reikėjo išsikviesti savo šitdies draugą, arba paprasčiasią TAXI...ir tikrai viso to nebūtų...ir negautų "maisto žiniasklaidos maitvanagiai" ... P.S. O Valinskėliui tai ne motais...jis dirba, kaip ir dirbo toliau, lyg niekur nieko...niekas jo neišmeta ir t.t. Štai ką daro geri ryšiai... ir gera jo karjeros istorija...vis dėl to buvęs Seimo Pirmininkas, čia jums ne "šuns papai" :D :D :D

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip Šimonytė irgi susitikime su žmonėmis pasruko per galines duris,išsisukdama nuo žm.onių klausimų. Čia koncervatorių landsberginių klano radijas ir televizija ,tai aferistams viskas galima.Vagia ,švaisto ir teisėsauga nieko nemato.
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių