Trakų rajono gyventojas bus teisiamas dėl didelio kokaino kiekio laikymo

  • Teksto dydis:

Trakų rajono gyventojas bus teisiamas dėl 60 gramų kokaino laikymo.

Ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo dideliu narkotinių medžiagų kiekiu yra baigtas, jis perduotas Vilniaus apylinkės prokuratūrai kaltinamajam aktui surašyti, penktadienį pranešė Vilniaus apskrities policija.

Netrukus byla pasieks teismą. 23-ejų metų Trakų rajono gyventojui gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dešimties metų.

Pernai liepos 15-osios naktį, apie 0.40 val., Trakų rajone, Rūdiškių miestelyje, policija sustabdė ir nuodugniai patikrino automobilį BMW.

Nuo pat sustabdymo momento ir viso tikrinimo metu automobilio vairuotojas, Rūdiškių gyventojas, akivaizdžiai labai nerimavo.

Policijos pareigūnai pirmiausia aptiko dar supakuotas elektronines svarstykles, šalia maisto papildų dėžutę, o vėliau, išėmę iš priekinio prietaisų skydelio multimedijos įrenginį, suprato, kodėl vairuotojas taip nerimauja – buvo rasta 16 polietileninių užspaudžiamų maišelių ir vienas didesnio tūrio maišelis su baltais milteliais.

 

 

Vairuotojas pripažino, kad tai narkotinė medžiaga – kokainas.

Trakų policijos pareigūnai nedelsiant atliko kratą įtariamojo gyvenamojoje vietoje, kur surado dar vieną maišelį su narkotine medžiaga ‒ kokainu.

Iš viso rasta apie 60 gramų šios narkotinės medžiagos.

Po vėliau atliktų tyrimų nustatyta, kad daugiau nei pusę rastos medžiagos sudaro grynasis kokainas, o kita dalis – priemaišos.

Pasak pareigūnų, taip narkotikų prekeiviai daro siekdami padidinti medžiagos kiekį ir gauti didesnį nelegalų pelną. Narkotinių medžiagų paieškai tuomet buvo pasitelktas ir policijos kinologų šuo Alfaras.

Policija teigia, kad ikiteisminio tyrimo metu po atliktų biologinių, daktiloskopinių ir cheminių tyrimų, Trakų policijos pareigūnams pavyko surinkti pakankamai įrodymų, pagrindžiančių įtariamojo kaltę, padarius sunkų nusikaltimą.

Prieš metus šis jaunas vyras jau buvo teistas už viešosios tvarkos trikdymą Kaune.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerai kad pagavo,zinos kaip maisyti

Gerai kad pagavo,zinos kaip maisyti portretas
Nuteiskite ji ir uz tai, kad priemaisu rado puse. Nes tikrai nemalonu yra, kai salia kokso trauki ir gliukoze ar parasetamoli, Labai gerai, kad pagavo. Nes paskutiniu laiku labai grynas pradejo atkeliauti i Lietuva, turbut todel, kad per maziau perpardavinetoju praeina, vos ne kietas kaip krekas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių