Galima lengviau atsikvėpti: Vilniaus „Akropolyje“ dingęs berniukas – surastas (papildyta)

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą Vilniuje be žinios dingęs berniukas surastas gyvas ir sveikas.

Apie 20.09 val. Vilniaus apskrities policijos feisbuko paskyroje pasirodė gera žinia – surastas dingęs šešerių metų berniukas.

ELTAI susisiekus su Policijos departamento atstovu Ramūnu Matoniu, buvo patikslinta, kad berniukas surastas Šiaurės miestelyje.

Pasak jo, kartu su berniuku rasta ir jį iš prekybos centro išsivedusi moteris.

Pasiteiravus, ar moteris neturi sąsajų su berniuko šeima, pasak R. Matonio, pirminiais duomenimis, jokių ryšių neturima.

„Vaikutis yra surastas. Jis yra saugus ir šiuo metu yra su pareigūnais. Tuoj bus perduotas tėvams, jam pavojus negresia (...). Bus pradėtas ikiteisminis tyrimas“, – BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Vėliau ji patikino, jog tyrimas pradėtas pagal Baudžiamojo kodekso 156 straipsnio pirmą dalį. Ji numato, jog tas, kas pagrobė svetimą vaiką arba sukeitė naujagimius, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Kaip Vilniaus policijos atstovė anksčiau skelbė, 17.52 val. buvo gautas pranešimas, jog tėvai „Akropolyje“ pametė savo vaiką, gimusį 2018 m.

„Gavome pranešimą, kad nepažįstama moteris paėmė šešių metų vaiką ir išvedė iš „Alkropolio“, – Eltai sakė policijos atstovas.

Pasak jo, vaikas parduotuvėje buvo paliktas be priežiūros.

„Vaikas buvo vežimėlyje, jis ten sėdėjo, o motina apsipirkinėjo, buvo nuėjusi į šoną kažkur 10-čiai minučių ir vaikas dingo“, – pridūrė jis.

Atsukus prekybos centro vaizdo kameras, šios parodė, kad nepažįstama moteris vaiką nusivedė požemine perėja link autobusų stotelės.

Kaip buvo skelbiama portale „Delfi“, vaiko ieškojo gausios policijos pajėgos. Buvo peržiūrimos vaizdo kameros, yra pasitelktas kinologas su šunimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Regi

Regi portretas
Dar. Pedofilai veikia impulsų valdomi. Gali būti tik koks video pažiūrintis ir net nesiruošiantis nieko grobti ir prievartauti, bet mažas baltapūkis berniukas be jokios priežiūros gali tapti rimta pagunda pabandyti. Pasakei, kad esi mamos pažįstamas ir kol mama užsiėmusi parodysi jam savo naują šuniuką ir vedi kur nori.

Regi

Regi portretas
Na UK prieš kažkur 20 metų buvo, kad paaugliai panašiai išsivedė kiek mažesnį nei šis vaiką ir per pusdienį užtampė negyvai. Prancūzijos kaime kaimynų 3 metų vaiką buvo išsivedęs protiškai atsilikęs žmogelis ir nusivedė prie upės maudytis. Laimei ten jau žvejojo kažkoks žmogus ir sutrukdė paskandinti. Visokių durnių yra ir minioje žmonėms sunku pastebėti, kad kažkas vyksta ne taip. Suprantu, kad vaikui labai nuobodu Zaroje kol mama matuojasi rūbus, bet palikti vieną minioje yra neatsakinga ir kvaila. Ypač tokį, kuris eina su bet kuo. O galėjo ir vienas kur nueiti.

Jurga

Jurga portretas
Feik - istorija. Kam? tai būdas pagerinti liaudies nuotaikas? atsibodo, užkniso.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių