Pereiti į pagrindinį turinį

Ištekėjo dar kartą

2009-04-28 09:00
DMN inf.
Salma Hayek.
Salma Hayek. / Scanpix nuotr.

Meksikos kino aktorė Salma Hayek ir jos vyras, Prancūzijos verslininkas Francois-Henri Pinault, per ceremoniją Venecijoje atnaujino savo santuokos įžadus.

Pirmoji, maža jų jungtuvių ceremonija įvyko Paryžiuje, Šv.Valentino dieną, bet dabar jiedu nusprendė surengti antras vestuves, kad pakartotų savo priesaiką visų giminaičių ir draugų akivaizdoje.

Tarp 150 Venecijos operos teatre " La Fenice" šeštadienio vakarą susirinkusių svečių buvo Penelope Cruz, Ashley Judd, Antonio Banderasas, Charlize Theron ir buvęs S.Hayek vaikinas Edwardas Nortonas.

Gėles per ceremoniją barstė poros metukų ir septynių mėnesių dukra Valentina Paloma ir du F.-H.Pinault vaikai iš pirmosios santuokos - aštuonerių Mathilde ir dešimtmetis Francois.

42 metų S.Hayek, kuri per ceremoniją vilkėjo "Balenciaga" suknelę, su 46 metų F.-H.Pinault susitikinėjo nuo 2006-ųjų.

S.Hayek ir F.-H.Pinault ketino susituokti dar praėjusių metų liepą, tačiau vėliau jie pranešė atšaukę vestuves.

F.-H.Pinault vadovauja prabangių parduotuvių tinklą valdančiai kompanijai PPR ir yra vieno iš turtingiausių Prancūzijos verslininko Francois Pinault sūnus.

S.Hayek išgarsėjo sukūrusi pagrindinį vaidmenį vienoje Meksikos telenovelėje būdama 22 metų, o vėliau pradėjo karjerą Holivude.

Ji sukūrė pagrindinius vaidmenis populiariuose filmuose "Desperado" ir "Laukiniai laukiniai Vakarai", taip pat nusifilmavo kino juostoje "Dogma".

Už ekscentriškos Meksikos tapytojos Fridos Kahlo vaidmenį filme "Frida" S.Hayek 2003 metais buvo nominuota "Oskarui" kaip geriausia aktorė.

WENN-AFP-BNS inf.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų