COVID-19 pasiglemžė gydytojos gyvybę: sakė, kad jaučiasi prastai, sunku kvėpuoti

  • Teksto dydis:

Antradienio popietę Šilutės rajono savivaldybės gyventojus apskriejo skaudi žinia – mirė šeimos gydytojų centro „Sveikatos darna“ gydytoja Jevgenija Mickienė, praneša „Šilutės naujienos“.

Gydytojos gyvybę pasiglemžė klastinga koronaviruso infekcija, kuri moteriai diagnozuota buvo spalio 15 d.

„Šilutės naujienose“ teigiama, kad kurį laiką moteris gydėsi namuose, jautėsi pakankamai gerai. Vėliau J. Mickienės sveikatos būklė pablogėjo ir sekmadienį ji buvo išvežta į Klaipėdos universitetinę ligoninę. J. Mickienė mirė antradienį.

Dar pirmadienį su ja kalbėjau telefonu, gydytoja sakė, kad jaučiasi prastai, sunku kvėpuoti.

„Dar pirmadienį su ja kalbėjau telefonu, gydytoja sakė, kad jaučiasi prastai, sunku kvėpuoti. Bet, kad ji išeis, niekas nesitikėjo. Visus mus ši žinia šokiravo“, – žurnalistams komentavo vienas iš „Sveikatos darnos“ vadovų Alvydas Vaičiūnas.

Portalas primena, kad iš viso Lietuvoje koronavirusu užsikrėtė 11 tūkst. 362 asmenys, 6844 – tebeserga, 4329 – pasveiko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Tai pakirto 75 m gaila buvo jaunas žmogus išsilavines

RAMUNAS NAUJOKAS

RAMUNAS NAUJOKAS portretas
Kokių gimimo metų ?

Saulius

Saulius portretas
Manau skeptikai turėjo praregėti. Yra tas virusas ir reikia saugotis. O kad lietuviai platina sakydami nėra viruso tai faktas. Idomu kaip žmonės atlaikys kada vienu metu sirgdami Covid dar ir gripu susirgs...tada mirčių bus...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių