Būkite atsargūs: nusikaltėlis pajūryje laukia pagyvenusių moterų

Moterys, besimėgaujančios pajūrio oru, negali jaustis saugios net kai vaikštinėja ne vienos. Kur kas jaunesnis plėšikas jų tyko tarp abiejų Melnragės paplūdimių.

Antradienį apie 15.30 val., 71 metų moteris su drauge pėdino paplūdimiu. Staiga iš už nugaros prie jų priėjęs nepažįstamas vyras pastvėrė pensininkei nuo peties medžiaginį krepšį.

Vyras su grobiu rankose nubėgo į kopas.

Nukentėjusioji policijai pranešė netekusi piniginės su maždaug 90 eurų bei dokumentais.

Moterys apibūdino nusikaltėlį. Jis gali būti apie 40–45 metų, 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, mūvėjo megztą juodą kepurę, vilkėjo tamsiai mėlyną striukę, tamsiomis sportinėmis kelnėmis.

Labai panašaus nusikaltimo prie jūros būta ir šį rudenį.

Maždaug prieš mėnesį, kai pietinėje miesto pusėje kasdien buvo tokiu pat būdu skriaudžiamos pagyvenusios moterys, pareigūnai susekė ir sulaikė itin jauną nusikaltėlį. Tada teigta, kad jis galėjo aukų tykoti ir pajūryje.

Tiesa, nusikaltėlių veikusių paplūdimyje ir mieste, apibūdinimas nesutapo. Gali būti, kad prie jūros aukų laukia kitas vyras, kurio policininkai dar nedemaskavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Komisare auu..

Komisare auu.. portretas
Kada baigsis tas Klaipėdos policijos komisarų užtarimas pagal pažintis o ne darbus, kodėl nesaugus miestas vis paliekamas veltėdžių rankose ir už tai dar gauna dideles algas

r

r portretas
Uosviene daznai vaziuoja prie juros pasivaiksciot. Galetu pabandyt is jos rankinuka atimt. Misias tik pries tai tegul uzsiperka :D

klaipedoje padėtis suprastėjusi

klaipedoje padėtis suprastėjusi portretas
ar ji sugaus, ? nes kažkaip viena plėšiką gaudė ilgai, kol padarė šešis plėšimus ir netyčia ikliuvo policijos rėmėjui, o šiaip niekas atrodo kad negaudo plėšiko, kur komisaras žiūri
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių