Moterų košmaras baigėsi: nuteistas seksualiai priekabiavęs ir žaginęs pavežėjas

  • Teksto dydis:

Pavežėjas Homayonas Ahmadi, kaltintas seksualiniu priekabiavimu ir išžaginimu, išgirdo teismo nuosprendį, rašo „Inslington Gazette“.

Į teisėsaugos akiratį jis pateko, kai  41 metų moteris pranešė pareigūnams, kad 2021 metų balandžio 19 dieną pietų Londono mieste Kroidone pavežėjas ją išprievartavo.

Tų pačių metų liepos 25 dieną 21 metų dar viena mergina taip pat pranešė susidūrusi su šiuo pavežėju šiaurės Londone, Holovėjaus mieste. Tądien į taksi ji įsėdo kartu su drauge.

Nepristatęs keleivių į reikiamą vietą, pavežėjas pasakė turįs stabtelėti parduotuvėje ir nusipirkti viskio. Tada H. Ahmadi pasiūlė merginoms išgerti nuvykus į jo namus. Šios išsigando ir bandė pasprukti iš automobilio, tačiau vairuotojas, panaudojęs fizinę jėgą, prie jų seksualiai priekabiavo.

Pareigūnai susekė H. Ahmadį pamatę vaizdo stebėjimo kamerų įrašus, kuriuose užfiksuota, kaip jis parduotuvėje pirko viskį. Vyras buvo identifikuotas ir susietas su ankstesne išžaginimo byla. Apžiūrėjus jo automobilį rastas purpurinis penalas, pripildytas prezervatyvų ir vaikiško aliejaus. Apklaustas 34 metų pavežėjas visus kaltinimus neigė.

Kovo 16 dieną H. Ahmadi buvo nuteistas 13 metų laisvės atėmimo bausme su teise po septynerių metų išeiti iš kalėjimo už gerą elgesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LIETUVA

LIETUVA portretas
Vilniuje tokių pavežėjų migrantų nemmažai. Jie ne tik nepaiso ket taisyklių bet ir priekabiauja prie merginų. Vien dėl jų Vilniaua miestas kenčia ir merginos ir moterys negali jaustis saugiai. P.s Londonas pagal išprievartavimų skaičoų užima pirmą vietą pasaulyje.

Lt gautu

Lt gautu portretas
Lygtinai?

Anonimui

Anonimui portretas
Ateik į Rybporta
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių