Pereiti į pagrindinį turinį

Astrologinė prognozė 2013 metams (sužinok ateitį!)

2013-01-01 13:47
Astrologinė prognozė 2013 metams (sužinok ateitį!)
Astrologinė prognozė 2013 metams (sužinok ateitį!) / Shutterstock nuotr.

Regis, Naujieji metai privers taupyti, apskaičiuoti, elgtis racionaliai, branginti asmeninius santykius. Kita vertus, tikėtini neramumai pasaulyje, kibirkščiuos revoliucijų židiniai, nekontroliuojamos jėgos gali pakeisti gyvenimus. Gali trūkinėti stambios sisteminės struktūros, korupcijos dariniai. Trūkinės ir seni daugystės ryšiai, grės netikėti finansiniai nuostoliai.

AVINAS

Šie metai bus prieštaringi, neramūs. Įvairioms dalykinėms, visuomeninėms iniciatyvoms palankus sausis. Galite atnaujinti ryšius su svarbiu jums žmogumi, draugu ar bendraminčių kompanija. Lyderiausite kolektyve arba atsidursite visuomenės dėmesio centre.

Vasarį nuotaiką ir planus dažnai jauks intrigos. Įsibėgėjant pavasariui tapsite labai aktyvūs, darbštūs, pastebimi, originalūs, bet kartu neatsargūs, impulsyvūs, tad galite sukelti avarines situacijas, susižeisti, patirti priepuolius ar agresiją.

Regis, balandį karštai įsimylėsite, tačiau nuo gegužės visą dėmesį pasiglemš darbas, verslas. Čia galimi išbandymai ir permainos. Grės nuobaudos, patikrinimai, svarbios sutarties nutrūkimas. Tokia situcija tęsis iki liepos, nors ir birželį jau pasitaikys gero entuziazmo, naujų sutarčių. Draugai, giminaičiai taps atrama.

Antroji metų pusė bus geresnė tiems, kurie renčiasi namus, pirteles, suka šeimos lizdą, tačiau nesiseks norintiesiems daryti karjerą, siekti aukštų postų, politinio statuso. Saugokitės gaisrų, sprogimų, traumų statybose, nuo elektros iškrovos, ugnies, ypač liepos pabaigoje, rugpjūtį, spalį. Rugsėjis gali tapti vedybų mėnesiu ir pareikalauti išlaidų maloniems dalykams ir vaikų poreikiams.

JAUTIS

Pirmąją metų pusę jums labiausiai rūpės verslas, jį kursite arba plėsite. Jau sausį gali pavykti išeiti į tarptautinę rinką. Būkite labai apdairūs, jeigu renkatės verslo partnerius.

Artėjant pavasariui, labiau įsitrauksite į visuomeninius judėjimus, bendraminčių kolektyvo veiklą, naujus projektus, tačiau greitai nekaip pasijusite dėl užkulisinių intrigų, melo. Laimei, gegužė bus gaivi, romantiškai jausminga. Numatoma karštų įsimylėjimų, slaptų ir atvirų nuotykių.

Tiesa, kai kurie slapti dalykėliai gali pakenkti jūsų reputacijai, o meilės avantiūros – senam stabiliam meilės ryšiui. Vasarą labai svarbūs taps giminaičių reikalai ir antrosios pusės interesai. Tarpusavio pagalba visiems išeis į naudą.

Vasarai baigiantis gali iširti tarnybinis arba kurortinis slaptas romaniukas, panorėsite surimtėti, nes to reikės norint neprarasti to, kas išties svarbu. Arba kaip tik tuo metu užsimegs meilės intriga ir dėl jos gali nukentėti darbai, užvirti apkalbos, intrigos. Ruduo žada tikros meilės, gerovės ir darbų iš įkvėpimo. Jei ne meilė, tai kūrybinė sėkmė nuspalvins pilkumą visą paskutinį metų ketvirtį.

DVYNIAI

Tai bus naujų perspektyvų, verslūs metai. Tikriausiai bus plėtojamas verslas, pradėti nauji projektai arba tęsiami ką tik pradėti, įsigyjami modernesni biurai, tarnybinės ir darbo patalpos netoliese ar kituose rajonuose.

Jau metų pradžioje galite užmegzti dalykinius ryšius su užsieniečiais arba išvykti padirbėti svetur. Tiesa, pyragais nesnigs – ne kartą atrodys, kad nesiseka, neatsiperka investicijos, o jėgų atiduodate per daug.

Būtinas taupumas, atsargumas, tačiau apgalvoti planai pasiteisins, tik galbūt ne iš karto. Turėtų sektis nekilnojamojo turto srityje, bankininkystėje. Kūrybingumo jums nestigs, o originalios idėjos leis išsiskirti iš kitų, pasireikšti ne vieną kartą ir ne du.

Asmeniniame gyvenime jausite, kad turite į ką atsiremti. Jau nuo pavasario pradžios širdį glostys romantikos spinduliai. Regis, iki vasaros rimtai įsimylėsite. Jei ne meilė, tai šauni draugystė, kelionės, konferencijos, įdomūs pašnekovai suteiks puikių įspūdžių ir atgaivos sielai. Atėjus rudeniui, jums gali pavykti sukurti šeimą ar pagerinti jos gyvenimo kokybę.

VĖŽYS

Aktyvūs, darbingi metai, ypač pavasaris, prieš kurį spėsite investuoti savo lėšų ar išmonės ir žinių į tai, kad turėtumėte to darbo visus metus. Tik reikėtų nesipykti su įstatymu, jei norite išvengti nuostolių bei stresų.

Pasinėrimą į darbus gali išprovokuoti ir vengimas būti namuose, kuriuose numatoma tam tikra trintis, santykių atvėsimas, emocinė įtampa ar net agresija. Reikės vengti konfliktuoti, įžeidinėti, ypač į vasaros antrą pusę.

Žiemos pabaiga, pavasario pradžia bus gana nepalanki sveikatai. Nesaugu bus ir kelionėse, kelyje. Kita vertus, šie metai leis užsidirbti pinigų, grąžinti skolas. Tiesa, skolintis stambių sumų nepatartina, nes per dideli norai gali nuvesti į aklavietę.

Nuo vasaros prasideda kūrybinės arba pedagoginės sėkmės metas. Galite rasti savo tikrąjį pašaukimą, talentą. Galite ir giliai pamilti, sutikti asmenį, su kuriuo būsite neišskiriami dėl stipraus jausmo ir tikro tarpusavio pasitikėjimo. Arba susilauksite vaiko ir tas stiprus ryšys jus sies su juo. Metų pabaigoje galimas gyvenamosios vietos keitimas.

LIŪTAS

Pirmas pusmetis bus aktyvesnis, visuomeniškesnis nei labiau izoliuojantis antrasis pusmetis. Būtų gerai iki vasaros pradėti išsvajotą projektą, kad po to jis jau galėtų judėti savaime lyg iš inercijos.

Turėtų pavykti užmegzti ryšius su reikalingais verslo partneriais, gal net tarptautiniais, arba gauti darbo vietą valstybės tarnyboje, mokslo įstaigoje ar pan. Gali pasunkėti ir piniginė, žinoma, jei neturite įpročio iš karto visko išleisti brangiai kainuojantiems dalykams.

Kai kurie iš jūsų mėgins investuoti į perspektyvias sritis. Vis dėlto rizika gali bauginti, ypač jei pirmą metų ketvirtį neišvengsite finansinių problemų, sukeltų kreditorių ar jūsų atžalų, šeimos narių. Iki liepos jums turėtų sektis daryti įtaką artimiausiems draugams.

Regis, ir šeimoje, ir kitur pasistengsite sureguliuoti santykius taip, kad niekas nenukentėtų ir neliktų nelaimingas. Antrasis pusmetis padidins psichologinį jautrumą, ir gali paaiškėti, kad progresui ima trukdyti tam tikros priklausomybės, slaptos intrigos. Spalį net nuo draugų galite nukentėti, nors metų pabaigoje vėl turėsite kuo pasidžiaugti.

MERGELĖ

Tai bus statuso augimo, rimtų darbų ir visuomeninės veiklos metai. Galite pradėti karjerą valstybinėje įstaigoje arba versle, pakilti į vadovaujamąsias pozicijas. Daug kuo gali pasitarnauti seni pažįstami, draugai.

Bet galite ir ne savo noru keisti darbą ar imtis sudėtingų reformų. Pavasario pradžioje gali atsinaujinti prieš pusmetį pradėta veikla, byla arba ankstesnė partnerystė. Žinoma, bus periodų, kai jūsų tykos profesinės problemos.

Veikiausiai rimtesnių pasitaikys pavasario pradžioje ir rudens viduryje. Kovą, birželį galima krizė piniginėje, dėl ko galbūt net vyksite uždarbiauti į užsienį. Antroje metų pusėje neblogai reikšitės, jei sukatės moksle, politikoje, tačiau spalį galite pajusti slaptų priešų pinkles.

Asmeniniame gyvenime periodiškai siaus keistos audros. Staiga galite nebesusikalbėti su anksčiau supratingu buvusiu partneriu. Ypač daug įtampų ir meilės išbandymų patirsite vasarą. Ruduo atneš iš dalies palengvėjimą ir darną. Geriausiai šiemet seksis mokslo ir meno žmonėms.

SVARSTYKLĖS

Banguojantys metai, lydimi ir sėkmių, ir nesėkmių. Metų pradžioje, beveik iki pat pavasario, teks tvarkyti pradėtus ir neužbaigtus reikalus, nes nuo to priklausys verslo, karjeros perspektyvos.

Vasarį pasitaikys daugiau pramogų, bet nuo dalykinių rūpesčių neatitrūksite. Permainos, susijusios su darbu, pareikalaus emocinių ir fizinių jėgų, galbūt keisite darbą ar darbuotojus. Verslui grėsmę kels konkurentai ir tai bus labai juntama pavasarį. Neleiskite kitiems jūsų žlugdyti ir jums trukdyti.

Finansiškai rizikuoti būtų neprotinga, jei imtumėte didelę paskolą su ženkliomis palūkanomis, ypač dėl šeimos gerovės (pvz., namui statyti), nes tai jus ilgam įklampintų į nesibaigiančias problemas, taip pat šeimoje. Protingai pasinaudojus parama verslui, galima ilgam užsitikrinti pinigines įplaukas ir stabilią veiklą.

Metų pradžia nepalanki sveikatai, tad reikėtų itin saugotis infekcijų, peršalimo. Baigiantis vasarai, rudens pradžioje ims sektis meilėje. Gali padvelkti vestuvėmis arba ypatingu meilės romanu. Metų pabaiga jau turėtų nudžiuginti gerais darbų rezultatais.

SKORPIONAS

Tai gali būti įspūdingi metai, kupini iššūkių ir atradimų. Metų pradžioje arba pavasarį gali ištikti krizė dėl finansinių praradimų arba kils nervinė įtampa dėl santykių ar sutarčių nutrūkimo, skyrybų, turto dalybų.

Bemaž iki vasaros ir jos pradžioje bus neramu, tad būtina vengti per didelės rizikos, strateguoti, skaičiuoti, kaip gali pakrypti projektas bei kokia tikėtina nauda ar žala. Reikia apgalvotai leisti pinigus, apdairiai investuoti, o geriausia būtų pataupyti, nes staiga galite netekti nuolatinio pajamų šaltinio.

Jei kils finansinių problemų, tai paskui jas seks ir šeimos problemos, konfliktai su verslo partneriais. Pavasaris, birželis, spalis nepalankūs sveikatai. Meilės fronte šėls audros ir cunamiai. Bus ne vienas kartas, kai norėsis nutraukti ryšius ir neatsigręžiant nueiti tolyn. Regis, kai kurie vasaros ir rudens periodai neš atgaivą sielai ir akims, keliones. Galbūt įstosite studijuoti, pamilsite užsienietį, įgysite mokslinį laipsnį. Regis, sutiksite savęs vertą partnerį, tikrąją meilę.

ŠAULYS

Tai bus labai svarbūs metai asmeninių santykių, partnerystės, meilės prasme. Išbandymų, santykių patikrinimo periodas bus pavasaris.

Nesklandūs santykiai gali dar labiau pakrikti. O jeigu jie jums svarbūs, stenkitės neeskaluoti nesutarimų, būkite kantrūs, tolerantiški ir galbūt savaime ta įtampa nuslūgs, ypač baigiantis vasarai.

Kovą nesileiskite į avantiūras ir labiau paisykite patyrusių panašias situacijas asmenų patarimų, perspėjimų. Regis, teks ne kartą ginti savo ar kitų interesus, tarpininkauti. Baigiantis pavasariui, gali įvykti profesiškai labai naudinga komandiruotė arba pradėsite lankyti kvalifikacijos kėlimo kursus, ir naujos žinios labai pravers.

Meilės reikalams fortūna palankiausia bus vasarą. Išsisėmę santykiai nutrūks, o mylymųjų jausmai taps dar stipresni ir gali būti atšoktos seniai planuotos vestuvės.

OŽIARAGIS

Pirmas pusmetis bus kupinas darbo ir problemų darbe. Vos prasidėjus naujiems metams jau teks aiškintis įvairius nesusipratimus su partneriais, kolegomis. Daug geriau seksis dirbantiesiems, studijuojantiesiems nuotoliniu būdu arba išvykusiesiems toli nuo namų.

Vis dėlto bet kuriuo atveju jau vasarį arba pavasario pradžioje galima tikėtis tam tikro praturtėjimo, geresnės algos ar atsiperkančios investicijos. Galbūt pratęsite statybas, remontuositės namus ar verslo patalpas, įrengsite sodybą ar kt.

Norint gerų asmeninių, šeiminių santykių, jums reikėtų nebūti tokiems kritiškiems, reikliems ir griežtiems kitų atžvilgiu. Valdingumas, kategoriškumas labiau kenks nei padės įsitvirtinti, pasikelti autoritetą. Jei nesutrukdys pablogėjusi sveikata, pirmasis pusmetis leis iš peties padirbėti, o tikraisiais darbo vaisiais pasidžiaugsite rudenį.

Meilės reikalai banguos netolygiai. Pačioje metų pradžioje ir įpusėjus pavasariui meilės jausmai priges, tačiau vienatvė neprislėgs dėl darbų ir kontaktų gausos. Atvėsimo laikotarpius vis keis romantikos gūsiai, sušildantis šeimos židinys. Vieni Ožiaragiai ras džiaugsmą darbe, kiti – namuose, prisiglaudę prie mylimo žmogaus.

VANDENIS

Tai turėtų būti meilės ir produktyvių darbų metai. Iki vasaros būsite labiau linkę gaudyti romantiškas akimirkas, nei ką nors dirbti, tačiau po truputį judėsite didesnio profesinio savarankiškumo, naujovių link ir galbūt netgi visiškai pakeisite profesinės veiklos kryptį ar studijų dalyką.

Regis, kurį laiką derinsite nauja su sena, bet rudenį jau turėtumėte atsisakyti ankstesnės veiklos ir pasinerti į naujai pasirinktą savirealizaciją, gal kūrybinę. Dėl to net galite išeiti iš stabilios valstybinės tarnybos.

Kraują kaitins ir meilė, ypač pavasarį. Per šiuos metus spėsite ir rimtai įsimylėti, ir susituokti, ir susilaukti vaiko. Jei esate susituokę, juo labiau galima tikėtis šeimos pagausėjimo. Meno pasaulio atstovams tokiu kūdikiu gali tapti naujas kūrinys, įgyvendintas projektas, sceninis laimėjimas ar pan. Tiesa, šiemet labiau streikuos sveikata. Ir pavasaris, ir ruduo skatins lėtinių ligų paūmėjimus, priklausomybių problemas. Tuo metu kils nesklandumų ir asmeniniuose santykiuose.

ŽUVYS

Šie metai žada daugiau sėkmės šeimos ir meilės srityse, tačiau nuskriausta gali likti karjeros sfera. Versle seksis tuo atveju, jei turite veiklius, sėkmingus partnerius.

Jau metų pradžia žada malonių siurprizų iš artimų žmonių. Vis dėlto pasitaikys krizių, nesusikalbėjimų net su patikimiausiais partneriais, ypač su vadovais, dėl kurių nepalankumo jūs galite prarasti darbą, pajamų šaltinį ar gali būti pažemintos pareigos.

Apdairiai elkitės su finansiniais ištekliais, nes jums negalima lįsti į skolas. O jeigu kažkam paskolinote nemažą sumą, įmanomos aplinkybės, dėl kurių tie pinigai gali visai ar iš dalies negrįžti į jūsų kišenę.

Asmeninis, šeimos gyvenimas turėtų būti prioritetas lyginant su darbu, statusu. Būkite ryžtingi ir drąsiai kurkite šeimą. Venkite konfliktuoti su gimine, kaimynais. Pavasarį galite kažkur kraustytis, pradėti ar pratęsti statybas, remontą. Tam išties tinkami metai. Regis, nuo vasaros tapsite itin kūrybingi, susidomėsite dailaisiais amatais, sportu, turizmu ar šou verslu. Ruduo gali atnešti daug sėkmės, didelį laimėjimą. Galbūt susilauksite kūdikio, patirsite galingą meilę, laimėsite kūrybiniame konkurse ar loterijoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų