Pereiti į pagrindinį turinį

Astrologinė prognozė birželio 15 - 21 d.

2013-06-15 13:14
Astrologinė prognozė birželio 15 - 21 d.
Astrologinė prognozė birželio 15 - 21 d. / Shutterstock nuotr.

AVINAS

Šį savaitgalį su aplinkiniais daug kalbėsite apie dietas, madas, grožio priemones, sporto klubus ir stovyklas, dalinsitės sveikatos patarimais ir pan. Naudingos informacijos rasite ir žiniasklaidoje. Ir ne tik rasite, bet šį kartą ir pasinaudosite ja praktiškai. Kitą savaitę būsite veiklūs, dalykiški, tačiau jus gali persekioti kreditoriai, antstoliai. Pravartu ieškoti paramos iš partnerių, rėmėjų.

JAUTIS

Savaitgalį būsite nusiteikę romantiškam pasimatymui ar šiaip maloniai pramogai su šeima, vaikais. Gali atsistatyti nutrūkę ryšiai. Arba papilnės piniginė, pagerės buitinės sąlygos. Kitą savaitę sėkmę užtikrinti jums gali geri sąjungininkai, verslo partneriai. Galite sulaukti pakvietimo į profesinį pokalbį, konkursą. Galbūt apsispręsite įvaizdžio, dietos klausimu. Tikėtina romantiška intriga.

DVYNIAI

Savaitgalį tikriausiai gausite viliojamų pasiūlymų dėl laisvalaikio praleidimo. Tačiau gali sutrukdyti nekokia savijauta. Arba atsiras neatidėliojamų ūkinių ar šeiminių reikalų. Regis, jie gerai pavyks. Kitą savaitę seksis tvarkyti reklamos reikalus, vystyti kūrybinę veiklą. Galite vykti į kelionę, renginį, puikiai pasirodyti konkurse ar viešumoje. Regis, padarytas įspūdis jums atneš populiarumo arba apčiuopiamos naudos.

VĖŽYS

Savaitgalį galite tikėtis intriguojamų naujienų, svečių arba pakvietimo į svečius, ekskursiją. Savo patarimais labai padėsite giminaičiui ar senam bičiuliui, kaimynui, kuris atvers jums savo slaptas kortas. Kitą savaitę palanku apgalvoti norimas naujoves, planuoti veiklą ir atostogas. Regis, skaičiuosite, kiek galite skirti lėšų artimųjų labui. Nuo trečiadienio gana sėkmingi taps su vaikais, šou verslu, kūryba susiję reikalai.   

LIŪTAS

Savaitgalį kursite praturtėjimo planus. Galbūt gausite patarimą, kaip padidinti
pajamas arba kaip nebrangiai įsigyti norimą daiktą. Kitos savaitės pradžia nebloga
reikalams susijusiems su informacija, reklama, mokslu, tarpininkavimu, vertėjavimu.
Gali būti, kad jums pavyks išsiaiškinti svarbų nesusipratimą. Galima netolima kelionė.
Nuo trečiadienio labai rūpinsitės artimų žmonių materialinių poreikių patenkinimu.

MERGELĖ

Savaitgalį galite atsidurti viešo dėmesio centre. Vieni jumis žavėsis, kiti kritikuos. Raskite laiko trumpai išvykai, ekskursijai, piknikui gamtoje ar panašiam atsipalaidavimui. Kitą savaitę jūsų nenuvils prekyba, turto, nuomos, draudimo reikalai. Kažkokiu būdu galite įgyti daugiau pinigų, autoriteto ar tiesiog pasitikėjimo savimi. Galbūt kažkuo pasitarnaus reklama, žiniasklaida.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį gali būti suabejota jūsų sumanymų realumu, tikslingumu. Arba jūs patys
savimi nepasitikėsite, nedžiugins savijauta ar aplinka, kurioje teks leisti laisvalaikį,
ypač jei ji bus šurmulinga. Tačiau puikiai veiks intuicija, galimas meninis įkvėpimas.
Kitą savaitę į daugelį problemų sugebėsite pažvelgti su ypatingu objektyvumu. Svarbu,
kad elgtumėtės garbingai. Galite imtis su nekilnojamuoju turtu susijusių planų.

SKORPIONAS

Savaitgalį jums seksis ruošti publikacijas, megzti ryšius su žmonėmis, atvykusiais iš toli. Tikėtinos išlaidos, kurios atsipirks. Galite susitikti seną draugą ar simpatiją. Kitą savaitę palanku tvarkyti konfidencialius reikalus, skirti meilės pasimatymus. Vis dėlto galite ne visiškai tiksliai įvertinti jums rodomą palankumą. Labiau įsiklausykite į savo vidinį balsą. Nuo trečiadienio pravartu spręsti nuosavybės, verslo, remonto klausimus.

ŠAULYS

Savaitgalį tinkamai susiplanuokite laiką, kad dėl daugybės reikalų neprarastumėte progų patirti malonumų. Galimas naudingas pokalbis, perspektyvi dalykinė ar asmeninė pažintis. Nuo pirmadienio per porą dienų jums reikėtų daug nuveikti, nes nuo trečiadienio tam nusiteikti bus žymiai sunkiau dėl sumažėjusios energijos ar prastesnės savijautos. Venkite svaigalų.

OŽIARAGIS

Savaitgalio dienomis galite pasireikšti pokalbiuose apie politinius, tarptautinius,
ideologinius dalykus. Palanku reikštis konferencijoje, internetinėse diskusijose ir pan.
Saugokitės apsinuodijimo, alergijų. Kitos savaitės darbai judės be problemų, jeigu
laikysitės dienotvarkė ir etikos. Gali būti aptartas darbo, uždarbio, atostoginių ar
papildomų priedų klausimas, išmokėta kompensacija ar avansas.

VANDENIS

Savaitgalį galimi konfliktai dėl meilės ir seksualinių nesusipratimų. Regis, vaikų arba mylimo žmogaus norų, poreikių tenkinimas jums nemažai kainuos. Kitą savaitę nepristigsite įspūdžių ir veiklos. Tikėtini reikalai, susiję su kelionėmis, užsienio ryšiais, mokslu, kvalifikacija. Galbūt laikysite egzaminą arba sužinosite įvertinimą, rezultatą, gausite diplomą ar kt. Pravartu ieškotis darbo, siųsti cv, eiti į dalykinius interviu.

ŽUVYS

Savaitgalį jūsų laimingumo jausmas tiesiogiai priklausys nuo situacijos šeimoje, partnerystės srityje. Jeigu jausitės vertinami, gerbiami, svarbūs, mylimi, tai ir patys stengsitės įtikti aplinkiniams. Realiai patirsite, kad meilės nebūna per daug. Kitą savaitę galite sužinoti naujieną, susijusią su investicijomis, mokesčiais, paskolomis, draudimu, verslu. Turbūt sugebėsite sumaniai panaudoti savo patirtį ir gauti naudos ar lengvatų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų