„Grigiškės“ tampa „Grigeo“

  • Teksto dydis:

Antradienį vykusiame bendrovės „Grigiškės“ akcininkų susirinkime priimtas galutinis sprendimas dėl pavadinimo keitimo. „Grigiškės“ ir grupei priklausančios įmonės Lietuvos ir tarptautinėms rinkoms prisistatys nauju vardu – „Grigeo“.

„Savo įmonių grupės istoriją skaičiuojame nuo 1823 m. Žingsnis po žingsnio, nuosekliai judėdami savo vizijos link, tapome kone visą gamybos ciklą apimančia įmonių grupe: pradedant makulatūros surinkimu, perdirbimu, baigiant produktų galutiniam vartotojui pateikimu. Taip pat vykdome ir medžio plaušo plokščių gamybą“, – teigia bendrovės „Grigiškės“ prezidentas Gintautas Pangonis.

Pasak „Grigiškių“ prezidento, įmonė per savo veiklos metus aktyviai investavo į plėtrą ir įrengimų modernizaciją, stiprino savo pozicijas užsienio rinkose ir tapo rimta popieriaus ir medžio pramonės žaidėja ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse bei visoje Europoje, todėl vardo keitimas ir tolimesnė plėtra – natūralus augimo žingsnis.

Grupė apie 70 proc. visos savo gaminamos produkcijos – higieninio popieriaus, popieriaus pakuotei, gofruoto kartono ir jo pakuotės, kartoninio korinio užpildo ir kietosios medienos plaušų plokščių – eksportuoja į 19 šalių, daugiausiai jos parduodama Lenkijos rinkai. Per pastaruosius dvejus metus išvežami kiekiai sparčiausiai augo į Čekiją, Lenkiją, Skandinavijos ir Baltijos šalis.

AB „Grigiškės“ priklauso 4 dukterinės įmonės: AB „Klaipėdos kartonas“, UAB „Baltwood“, UAB „Klaipėda Recycling“, PAT „Mena Pak“. Planuojama, kad apie pusantrų metų visų grupės įmonių esami vardai ir naujasis vardas „Grigeo“ bus rašomi kartu: AB „Grigeo Grigiškės“, AB „Grigeo Klaipėdos Kartonas“, UAB „Grigeo Baltwood“, UAB „Grigeo Recycling“, PAT „Grigeo Mena Pak“. Bendrovių pavadinimai pasikeis nuo pakeistų bendrovių įstatų įregistravimo juridinių asmenų registre. Nuo 2017 m. pavasario įmonės save pristatys pilnai pasikeitusiu pavadinimu. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ergo

Ergo portretas
O kodėl Grigeo? Kaip jį ištarti? Graidžio?

senelė

senelė portretas
Toks lietuviškas normalus pavadinimas buvo.Gal gi ir Vilnius taps "Vilneo", kokia nors "Aibė"- Aibemao, "Akropolis'- Akroplioto -nesamonių galimybės beribės.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių